Paintball, Airsoft, Femkamp och Skytte

Knep och knåp

knep2Den intellektuella utmaningen.

Knep och knåp-kampen är för de som vill ha en mer intellektuell femkamp där logiskt tänkanade och klurighet är det som avgör.
Den är högst mobil och vi kommer med glädje till er och genomför den. Perfekt avslutare på konferensdagen för att få igång snacket innan middagen.

Dela upp er i grupper om 3-5 personer och hugg i med de små grå!

Flotten och Tornet

Bygg en flotte av de åtta stockarna. Verkar först enkelt – men sen visar det sig att tappar och hål inte sitter riktigt där de borde…

En gammal klassiker: Flytta tornet till en annan pinne, en bit i taget utan att lägga en större bit på en mindre. Lätt till en början, men ännu lättare att tappa bort sig efter ett antal drag.

knep1Spiktorken och Ståndaren

Hitta ett sätt att balansera sex spikar på ett spikhuvud. Lika enkelt som att koka soppa på en spik – eller?

Lösgör ringen från pålen och kom på hur kulorna och ringarna måste flyttas. Den kanske svåraste utmaningen som kräver en flerstegslösning. Här gäller det för gruppen att våga backa och hitta nya lösningar.

Landaren och T-pusslet 

”Lösa ett pussel med bara fyra bitar – ha så simpelt”, tänker de flesta. Lägg dem i form av ett T. Svårare än vad det först verkar.

Landaren är en samarbetsövning som kan passa bra för grupperna som är snabba eller kör fast.
Uppgiften är enkel: Bygg en anordning som skyddar ett ägg från att gå sönder vid ett fall från fem meter. Använd endast tilldelad materiel. Sugrör, gummisnoddar, ballonger et. c.
”-Du instruktörn,vad ska vi ha tuggumminen till?”
”-Det får ni själva räkna ut.”

Fler grenar än dessa finns att tillgå. Ring 0709- 94 91 94 för mer information.