Företag

Ni kontaktar Vida Äventyr – vad händer då?

Företag som ringer brukar få tre frågor:

”-Vad vill ni göra, hur många är ni och vad får det kosta?”
Vi diskuterar vad det är ni vill köpa, prisbild och vilken målgruppen är.

Offert och faktura

Utifrån detta sätter vi sen ihop ett paket där vi försöker ge så mycket som möjligt för pengarna. Stora grupper som kombinerar flera aktiviteter offereras för bästa pris.
Kända företag får 30-dagars momsad faktura per post några dar efter utförd aktivitet.

Mat, dusch och bastu

Många vill ha en bit mat i samband med besöket och grillarna är öppna att använda utan kostnad. Flera enkla grillplatser utomhus och möjlighet att sitta under tak. Glömmer ni att ta med kol så gör inte det så mycket eftersom ni kan köpa det på Nyköpingsbro eller av oss. Dusch och bastu finns några kilometer neråt vägen i Gumshallen som även ordnar enklare förtäring.

Catering

För er som vill ha lite mer service än så ordnas catering. Mackor, italienska bufféer, thailändskt mm. Eller varför inte besöka Nyköpingsbro med sina fullständiga rättigheter? Kanske pizzerian med öl och vinrättigheter bara 400 meter från gården är ett alternativ? Det mesta kan lösas om ni ger oss möjlighet och lite tid.

Paintball

Ska du anordna en kick off för dina anställda eller kanske avsluta en konferens på ett kul och livligt sätt? Då är paintball ett suveränt alternativ. Utmana kollegorna på turnering. Avdelning A mot avdelning B. Bra för gruppen som vill ha lite action och inte räds när det smäller.

För att vinna krävs lagsamarbete, kommunikation, koordination, handlingskraft och mod.

Spelupplägget vid stora grupper är av turneringstyp. Exempel: 30 personer delas upp i 6 lag om 5 st. i varje lag och tävlar därefter lag mot lag. Troféer och priser till de bästa kan ordnas.

Femkamp

Vill ni ta det lite lugnare så kan femkampen vara ett alternativ eller en bra avrundning. Umgås och tävla lite på skoj med kollegor eller kunderna.
Det finns grillar och sittplatser i anslutning till femkampsområdet.

Har ni inte möjlighet att komma till oss så är femkampen mobil och vi kan därför enkelt komma till er. Vi diskuterar vad ni vill ha för typ av aktiviteter beroende på bl.a. målgrupp och var ni vill vara (inne, ute, på Vida eller hos er).  Det finns femkamper med olika innehåll. Vi kombinerar ihop det som passar er. Bra för gruppen som inte vill bli svettig.

Vi har kapacitet att ta emot upp till 45 personer på en gång. Arrangemang för större grupper kan ordnas med god framförhållning.